Získejte přehled o základních typech mouky, aby jste se dokázali sami
rozhodnout a vybrat si, která je pro Vás vhodná!

Zajímá Vás zdravé stravování, ale ztrácíte se v přemíře informací?

Rády vaříte a pečete, chcete zkusit zdravější varianty, ale nevíte, která mouka se kam hodí?

Stojíte bezradně v obchodě a nevíte, kterou mouku si koupit?

Pokud máte stejné, nebo podobné problémy, můj e-book je pro Vás jako stvořený😊.



A co o mém e-booku říkáte vy?

Pro člověka, který se začíná zajímat o kvalitnější stravu, je tento Moukový manuál opravdu praktickým a jasným průvodcem. Moc se mi líbí i přehled živin, které jsou velmi výstižným ukazatelem. Zdravější mouky používám už delší dobu, přesto jsem se dozvěděla i něco nového. Moc fandím takovým informací, jsou potřeba.

Petra Slámová
www.petraslamova.cz

Tak jsem ebook přečetla a je krásný. Je to milá, střízlivá kniha, plná cenných informací. Líbí se mi, že jsi kromě základních druhů mouk zmínila i mouky bezlepkové. To v dnešní době hodně lidí ocení, protože spousta zdravotních potíží pramení právě z přemíry konzumace “ lepkové prázdné“ mouky.  Věřím, že pro mnohé lidi se tato kniha stane základním pilířem změny. Není to tak složité, jak se může zdát. A po přečtení tvé knihy už zbývá jediné – vyzkoušet to!

Jája Janouchová www.jajajanouchova.cz

Janči eBook je skvělým úvodem do světa zdravého pečení. Přečetla jsem jedním dechem!!! Ačkoli celozrnnou mouku používám v kuchyni už léta, odnáším si spoustu hodnotných informací a utvrzení, že nekonzumovat tolik bílé mouky má smysl. Velmi doporučuju všem, kteří se rozhodli jít cestou zdraví a vědomé spotřeby.

Hanka Vildomcová www.hankavildomcova.cz