Chcete znát konkrétní rozdíly mezi krajícem chleba z hladké pšeniční mouky a tím z celozrnné?
Zajímá Vás zdravé stravování, ale ztrácíte se v přemíře informací?
Rády vaříte a pečete, chcete zkusit zdravější varianty, ale nevíte, která mouka se kam hodí?
Stojíte bezradně v obchodě a nevíte, kterou mouku si koupit?
Pokud máte stejné, nebo podobné problémy, můj e-book je pro Vás jako stvořený!
Získejte přehled o základních typech mouky, aby jste se dokázali sami rozhodnout a vybrat si, která je pro Vás vhodná!
Pro člověka, který se začíná zajímat o kvalitnější stravu, je tento Moukový manuál opravdu praktickým a jasným průvodcem. Moc se mi líbí i přehled živin, které jsou velmi výstižným ukazatelem. Zdravější mouky používám už delší dobu, přesto jsem se dozvěděla i něco nového. Moc fandím takovým informací, jsou potřeba.
Tak jsem ebook přečetla a je krásný. Je to milá, střízlivá kniha, plná cenných informací. Líbí se mi, že jsi kromě základních druhů mouk zmínila i mouky bezlepkové. To v dnešní době hodně lidí ocení, protože spousta zdravotních potíží pramení právě z přemíry konzumace " lepkové prázdné" mouky. Věřím, že pro mnohé lidi se tato kniha stane základním pilířem změny. Není to tak složité, jak se může zdát. A po přečtení tvé knihy už zbývá jediné - vyzkoušet to!
Janči eBook je skvělým úvodem do světa zdravého pečení. Přečetla jsem jedním dechem!!! Ačkoli celozrnnou mouku používám v kuchyni už léta, odnáším si spoustu hodnotných informací a utvrzení, že nekonzumovat tolik bílé mouky má smysl. Velmi doporučuju všem, kteří se rozhodli jít cestou zdraví a vědomé spotřeby.